pátek 2. ledna 2009

Jak na Novy rok, tak po cely rok...

Jen doufam, ze to tak opravdu nebude. V pul ctvrte rano, kdyz jsem sla spat bylo -25, coz je podle me docela zima... A rano, kdyz jsem vstavala bylo "jen" -20! Za to ale slunicko, modra obloha, snih se trpytil, bylo krasne!..
Ranni novorocni pripitek si spousta dospelych odpustila se slovy, ze je boli hlava ze vcerejska. Coz jsem, nemohla prejit beze smichu :) Ale pak uz jsem vyrazili lyzovat, uzit si novorocni zimy.
Asi by to byl lyzarsky den jako vsechny ostatni. Aspon to tak az do posledni jizdy vypadalo. Cekala jsem vevnitr, rozmrazovala ruce horkou cokoladou a oslovil me jakysi neznamy pan. Povidal, ze je trener zavodnich lyzaru, ze to dela uz asi 30 let a ze pry jezdim jako zavodnik, za jaky tym pry lyzuji. Pobavilo me to, ale kdyz jsem videla, ze to mysli opravdu vazne, povidam, ze zadny zavodnik nejsem, ze jsem zadne kurzy nebrala, ze me naucili lyzovat rodice (tak se hnedka ptal, jestli jsou moji rodice zavodnici:)..) a dodavam vysvetleni meho puvodu, kde jsem se tu vzala, proc, co a jak.. Krome toho, ze mam pekny styl jizdy jsem se dozvedela, ze jeho dcera je v regionalnim tymu Laurantides, a hlavne to, ze bych mela zkusit zavodni lyzovani. Rozloucili jsem se, podekovala jsem a novinkou dne jsem odfrcela domu rozmmrazit a vysvobodit nohy z bot... Pekny konec prvniho novorocniho dne, nemyslite?

Žádné komentáře: